Back to the list

GelSon - vodivý gél, vďaka ktorému funguje sono


GelSon je kontaktný gél, ktorý sa používa pri sonografickom vyšetrení, pri rádiofrekvenčným kozmetickým vyšetrení, na snímanie pulzovej frekvencie, pre vibračné posilňovače a masážnych prístrojoch. Je to rozhodne zaujímavá kombinácia účelov. Tento gél má už 20 ročnú tradíciu a bol vyvinutý podľa požiadaviek lekárov. 


Neobsahuje soli, je zložený z vysoko kvalitných účinných látok, ktoré zároveň zabezpečujú primeranú hustotu a vodivosť pre optimálny prenos frekvenčného signálu. Neobsahuje alkohol, nedráždi kožu, nemení farbu a nepoškodzuje snímacie sondy! Je len na vonkajšie použitie. Gélotvornou látkou je karbomér, inak známy ako polyakrylová kyselina. Obsahuje aj metylparabén. .Je možné, že existujú aj iné prípravky obsahujúce tieto účinné látky samostatne alebo v kombinácii. V zahraničí môžu byť súčasťou prípravkov s inými firemnými názvami. 


Autor článku: „Čestne vyhlasujem, že v čase písania tohto článku boli všetky spomenuté výrobky voľnopredajné na Slovensku.“  

Ohľadne týchto liekov alebo metódy liečenia sa opýtajte svojho lekára alebo farmaceuta Apoteky Alexandra, sme vám k dispozícii 24/7.